چرا به آموزش حسابداری ویژه بازار کار نیاز داریم؟
به صورت کلی دوره های آمورشی حسابدار بازار کار یک تکنیک و توانایی محسوب می شود که شما برای ورود بازار کار به آن نیاز دارید.
دوره های متعددی در زمینه آموزش حسابداری بازار کار وجود داردند. در این دوره ها ۰ تا ۱۰۰ اصول حسابداری به دانش پذیران انتقال داده می شود و آنها را آماده ورود به شغل و بازار جدید می نماید.
به خاطر داشته باشید که فراگیری اطلاعات پایهای در دوره های آموزش حسابداری ، شما را وارد دنیای جدیدی کرده و ورود شما به بازار کار را تسهیل می نماید.
شما در این متن، با عبارات و اصطلاحات کاربردی مرتبط با دورههای آموزش حسابداری آشنا می شوید و مسیر ورود به بازار کار را ردیابی می نمایید.
این روزها حسابداری و دوره های مرتبط با آن به جز جدانشدنی کسب و کارها تبدیل شده است و همانند یادگیری زبان انگلیسی، شرکت در دوره های آموزشی حسابداری ویژه بازار کار و فراگیری مفاهیم اصولی و اساسی حسابداری یکی از مهارت های کاربردی در تمامی صنایع و بیزینس ها به حساب می آید.
دوستان بسیاری، این سوال را از ما می پرسند که به منظور ورود به بازار کار می بایست چه اقداماتی انجام دهند و ما در این سایت هر آنچه که برای ورود به بازار کار نیاز دارید، در اختیار شما قرار میدهیم.
در این متن شما با سرفصل های آموزش حسابداری ویژه بازار کار شامل آموزش حسابداری مکانیزه، آموزش حسابداری بازرگانی، آموزش حسابداری صنعتی و موارد از این دست آشنا خواهید شد.
مهم ترین مواردی که شما باید بدانید شامل مزایای دوره آموزشی حسابداری بازار کار، اشتغال در حوزه حسابداری، هزینه کلاس حسابداری بازار کار و موادر مرتبط با آنهاست.
در این متن شما با مهارت های مورد نیاز برای ورود به بازار کار حسابداری، مشکلات شغل حسابداری، درآمد حسابداری و هدف های آن آشنا خواهید شد.

هر ساله دانشجویانی بسیاری از رشته حسابداری، فارغ التحصیل می شوند و به دنبال شغل مناسب خود هستند.
به طور کلی آنها می خواهند وارد بازار کار مرتبط با رشته خود شوند اما این موضوع به راحتی مرتفع نمیگردد مگر با آگاهی نسبت به بازارکار موجود و کسب مهارت های مورد نیاز برای ورود به بازار کار حسابداری!
چند نفر از فارغ التحصیلان رشته حسابداری و رشتههای دیگر، اطلاعات و آگاهی لازم را نسبت به بازار کار دارند؟ چند نفر از آنان از مزایای دوره آموزش حسابداری بازار کار اطلاع دارند؟؟
فراگیری حسابداری و مهارت های مورد نیاز برای ورود به بازار کار، محدود به فارغالتحصیلان حسابداری نمیگردد.
محصلین، دانشجویان، شاغلین و علاقهمندان به حسابداری و سرفصل های آموزش حسابداری نیز می توانند جهت رشد کسب و کار فعلی خود، ارتقا یا تغییر شغل و ورود به بازارکار جدید از این مباحث بهره بگیرند.
مهارت های مورد نیاز برای ورود به بازار کار حسابداری کدامند؟
در این بخش می خوانیم، افرادی که به هر نحوی با حساب و کتاب و در ارتباط هستند باید به چه نکاتی بیش از پیش توجه نمایند.
اشتیاق داشتن در یادگیری مطالب مالی و حسابداری
معتمد و امانت دار
خونسرد و انعطافپذیر
استحکام و پایداری در امور مربوطه
کسب تجربه و دانش
به روز کردن اطلاعات مالی و حسابداری
ارتقای مهارت ارتباطی و فن بیان
درک درست از شرایط و اتفاقات
ابتکار عمل و نوآوری جهت بررسی موضوعات و حل اتفاقات

مزایای دوره آموزش حسابداری بازار کار
همه ما کم و بیش با مزایا دوره آموزش حسابداری بازار کار آشنا هستیم اما میتوانیم مزایای اصلی آن را در کنار هم رصد کنیم. همچنین با دانستن مزایای آموزش حسابداری میتوانیم در مورد الزام به یادگیری حسابداری ویژه بازار کار تصمیم درست و اصولی بگیریم.

شما در این دوره ها با نحوه کار با نرم افزار حسابداری آشنا می شوید.
از دانش بهترین اساتید حوزه حسابداری و مالی بهره مند می گردید.
در دوره آمورشی حسابداری بازار کار، با مفاهیم کاربردی حسابداری آشنا می شوید.
مدرک “سپیدار سیستم“ را دریافت می کنید.
شما می توانید بعد از گدراندن دوره ها، در شرکت های نام آشنا مشغول به کار شوید.
بعد از گذراندن دوره حسابداری ویژه بازار کار، بهترین فرصت های شغلی به شما معرفی شده و در ورود به بازارکار دلخواه حمایت می شوید.
در این بین، شما می بایست با سرفصل های دوره آموزش حسابداری بازار کار آشنا شوید و در مورد جزییات و مفاهیم کاربردی آن بیشتر بدانید.
در این متن هر یک از مفاهیم را به اختصار توضیح دادهایم تا بتوانید برای تصمیم گیری نهایی، اطلاعات جامعی داشته باشید. همچنین با مطالعه موارد زیر، مسیر را به درستی انتخاب میکنید. با ما همراه شوید تا اطلاعات مورد نیاز خود را کسب نمایید.

سر فصل های دوره آموزش حسابداری ویژه بازار کار
حسابداری مقدماتی چیست و چرا باید آن را بیاموزیم؟
از ابتدای شروع یک بیزینس یا کسب و کار، هزینههای اولیه به سیستم آن شرکت سرازیر می گردد. شما تنها با روشن کردن کلید برق و یا باز کردن آب، هزینههای اولیه را به سیستم مالی شرکت خود وارد میکنید.
موارد قراردادی، مالیاتی، خرید و فروش و هزاران هزار گزینه دیگر نیز به شما نشان می دهد که بدون دانش حساب و حسابداری نمی توانید از این مراحل به راحتی عبور کنید. در این مطلب به مواردی که در حسابداری یاد می گیرید، اشاره می کنیم.
مفاهیم آموزش حسابداری مقدماتی
آشنایی با عناصر و اصول حسابداری، انواع حسابداری، معادله حسابداری
آشنایی با سند حسابداری، تعریف دوره مالی، حساب های موقت و حساب های دائم
آشنایی با مفهوم بدهکار و بستانکار، روش های ثبت رویدادهای مالی
آشنایی و تحلیل موارد بانکی و رفع مغایرت بانکی
آشنایی با حساب های دریافتنی و پرداختنی
انواع صندوق تنخواه گردان
انواع درآمد و هزینه
موجودی کالا
تسهیلات و اعتبارات
ذخیره قانونی و احتیاطی
اندوخته های احتیاطی و قانونی
طراحی کدینگ نرم افزارهای مالی
نرم افزار اکسل، آشنایی با اکسل حسابداری و نرم افزار اوزش حسابداری مقدماتی
خرید و برگشت از خرید
فروش و برگشت از فروش
جاری شرکا و سهامداران
همان طور که به نظر میرسد، سرفصل های دوره آموزش حسابداری گسترده است اما فراگیری این موارد، تنها نیاز به ممارست و پیگیری دارد. شما پس از کسب دانش مورد نیاز حسابداری مقدماتی از پایه، با کسب تجربه اجرایی در این حوزه، به فردی متخصص و فنی تبدیل می شوید.
حسابداری مالیاتی چیست؟
حسابداری مالی و مالیاتی و پرداختن به آموزش حسابداری مالیاتی، از اجزای جدانشدنی یک کسب و کار است. با آموزش کلیه مباحث مالیاتی و ارزش افزوده، از اشتباهات احتمالی مالی و حسابداری جلوگیری شده و به کسب درآمد و سود ده بودن سیستم کمک شایان توجهی میکند.
به همین علت یکی از دانشها و مهارتهای لازم در حوزه کسب و کار و دنیای حسابداری، یادگیری مفاهیم آموزش مالیات ویژه بازار کار و نرم افزارهای آموزش حسابداری مالیاتی است.
سرفصل های حسابداری مالی و مالیاتی
بررسی و جمع آوری مدارک مورد نیاز به منظور ارائه به سازمان مورد نظر
اظهارنامه الکترونیکی مالیات بر عملکرد
ساختار مالیات بر ارزش افزوده
آشنایی به مالیات بر درآمد اجاره و اظهارنامه ملک
آشنایی به تکالیف مالیاتی و نحوه تشکیل پرونده
آگاهی به قوانین اعتراض و تجدید نظر
شایان ذکر است مباحث مالی و مالیاتی و آموزش مالیات ویژه بازار کار، بخش اساسی و کاربردی حسابداری به شمار میآید و تسلط بر دانش آن برای هر کسب و کاری لازم و ضروری است.
حسابداری شرکتهای پیمانکار چیست؟
اقدام اول برای برای یادگیری حسابداری پیمانکاری، شناخت صحیح ارکان قرارداد پیمانکاری است. این دانش شامل سه بخش اساسی کارفرما، پیمانکار و قرارداد فی مابین آنها می باشد.
مفاهیم اصلی آموزش حسابداری پیمانکاری
تضاد بین استاندارد و قوانین
مباحث مربوط به شناسایی سود در شرکتهای پیمانکاری
کسورات قانونی مانند بیمه و مالیات
روش شناسایی درآمد به روش درصد پیشرفت کار و کار تکمیل شده
ثبت های مالی و حسابداری پیمانکاری
قانون مناقصات و اصول مفاهیم پیمان
استاندارد حسابداری فعالیت های ساخت املاک

حسابداری مکانیزه چیست؟ به چه علت یادگیری آن اهمیت دارد؟
امروزه تمامی شرکتها، نرم افزارهای حسابداری را جایگزین سیستم سنتی حسابداری کردهاند. به همین علت یادگیری حسابداری مکانیزه یکی از دانشهای اصلی و کاربردی تمامی صنایع است.
در دورههای حسابداری مکانیزه، شما با نرم افزارهای موجود حسابداری شامل: سپیدارسیستم، هلو و گزارشگیری حسابداری در اکسل آشنا میشوید. همچنین میتوانید پس از گذراندن دوره های نرم افزاری حسابداری، به راحتی با نرم افزارهای موجود کار کنید و موارد خزانهداری، بازرگانی و حقوق و دستمزد را از طریق نرم افزار مدیریت نمایید.
شایان ذکر است در تمامی صنایع، فرد یا افرادی با فراگرفتن آموزش نرم افزار های مالی و حسابداری، مفاهیم مالی را بررسی و سازمان دهی می کنند. نرم افزارهای مالی جز اصولی و کاربردی به منظور جمع آوری، تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی و حسابداری شرکت ها اعم از کوچک، متوسط و بزرگ هستند.
حسابداری بازرگانی چیست؟
شرکت های بین المللی و بازرگانی دارای فعالیت های مهم و حساس در زمینه کاری خود هستند و گردش مالی و به طبع آن هزینههای بالایی نیز دارند. حسابداری بازرگانی و آموزش حسابداری مالی بازرگانی از مفاهیم مهم این صنایع است که به افزایش سود و سرمایه و کاهش هزینه ها و زیان شرکت کمک شایانی می کند.
فردی که در این جایگاه قرار میگیرد باید در مورد مباحث زیر تخصص داشته باشد:

آماده سازی صورت سود و زیان
آماده سازی ترازنامه مالی شامل میزان دارایی و بدهی
محاسبه سود شرکت
محسابه ارزش افزوده
آماده سازی صورتهای مالی شامل اطلاعات دارایی، مالی و طبقه بندی کردن آن ها
بررسی صورت گردش نقدینگی
حسابداری صنعتی ویژه بازار کار چیست؟
حسابداری صنعتی و به طور کلی آموزش حسابداری صنعتی، مرتبط با هزینه یابی محصول است. هزینه یابی محصول، خروجی لازم برای تهیه صورت های مالی و قیمت های تمام شده کالاهای موجود و کالاهای فروش رفته را مدیریت می کند.
در این متن به مهمترین وظایف حسابداری صنعتی اشاره می کنیم:
۱. پاسخ دادن به حسابرسان سازمان و مراجع دولتی
۲. تعیین هزینه و سود برای یک دوره حسابداری
۳. جمع آوری اطلاعات به منظور تصمیم گیری برای یک راه حل درست و اصولی
۴. بررسی اطلاعات و در صورت لزوم کاهش هزینه ها
۵. تعیین ارزش موجودی جهت قیمت گذاری و کنترل آن
۶. بررسی حسابداری بهای تمام شده (صنعتی)

حسابداری مالی خدماتی چیست؟
بسیاری از فعالیت های اقتصادی و تجاری در بستر فعالیت های خدماتی ارائه می گردند. با توجه به فعال بودن بخش های خدماتی در تمامی صنایع و کسب و کار ها، حجم بسیاری از فعالیت های اقتصادی را به خود اختصاص می دهند.
طبیعتا مباحث مالی و حسابداری در بخش خدماتی حائز اهمیت است. یکی از مهمترین مهارت ها، مهارت حسابداری و مالی در شرکت ها و در بخش خدمات است. حسابداری مالی به نوعی از حسابداری گفته می شود که اطلاعات مالی را در قالب گزارش ها، صورت سود و زیان و ترازنامه جمع آوری و تجزیه تحلیل کرده و به بخش های مختلف رائه می کند.
استهلاک دارایی های ثابت چیست؟ و چگونه رصد میشود؟
دارایی های ثابت مانند اسباب و وسایل شرکت، ماشینآلات و وسایط نقلیه با گذشت زمان، فرسوده و مستهلک می شوند. این امر باعث می شود تا صاحبان سرمایه هزینه ای را به منظور تعویض یا تعمیرات این وسایل در نظر بگیرند.
به طور معمول هزینه استهلاک دارایی های ثابت در پایان دوره مالی یا سال محاسبه می گردد.
در حسابداری، استهلاک به دو دسته کلی تقسیم میشود:
استهلاک به معنای اعم
استهلاک به معنای کاهش منابع طبیعی
تحریر دفاتر قانونی چیست؟
دفاتری هستند که شرکتهای حقوقی، تمامی فعالیتهای خود را درون این دفاتر و طبق قانون تجارت ثبت می کنند.
برخی نکات تحریر دفاتر که هر حسابدار باید بداند
از لاک غلط گیر استفاده نکنید
روی سطرها و بدون خط زدگی بنویسید
در مکانی آرام و زمانی که تمرکز دارید، تحریر کنید تا احتمال خطا و اشتباه را به حداقل برسانید
حتما از خودکار مخصوص و روان استفاده نمایید
بعد از تحریر چند صفحه، استراحت کنید تا میزان خطا کاهش یاید
انتهای اسناد با یک خط مورب بسته شود
اکسل در حسابداری
همان طور که در بخش حسابداری مکانیزه اشاره کردیم، تسلط به آموزش اکسل در حسابداری و گزارشات مرتبط با آن، برای متخصصین این حوزه لازم و ضروری است. با توجه به کاربرد اکسل در حسابداری و همچنین رواج آن در بین صنایع مختلف، لازم و ضروری است که آموزش اکسل مقدماتی را در برنامه های خود قرار دهید و موارد کاربرد اکسل در حسابداری را نیز بیاموزید.
کاربرد اکسل در حسابداری چیست؟
در این بخش باید بگوییم اکسل نرم افزار اصلی در بسیاری از شرکت های حسابداری است که برای جمع آوری، تجزیه و تحلیل اطلاعات مالی و حسابداری، از آن استفاده میکنند.
اگر شما از آفیس متنفر باشید و دانش جامعی نسبت به آن نداشته باشید، ناگزیر در بخش مالی و حسابداری باید از اکسل استفاده نمایید. پس نمیتوانید از آموزش اکسل مقدماتی فرار کنید و حتی در برخی قسمت های حسابداری نیاز است که با مبانی و مفاهیم حرفه ای اکسل نیز آشنا باشید.
آموزش اکسل مقدماتی
به خاطر داشته باشید که شما باید آموزش اکسل مقدماتی را در برنامه خود قرار دهید تا بتوانید وار بازارکار شوید. امروزه داشتن اطلاعات ابزارهایی چون اکسل، پاورپوینت و عوامل دیگری گه در آگهی های استخدامی مشخص و مشهود است، جز مهارت های شما به حساب نمی آیند. پس ندانستن دانش فنی این ابزارها، شما را از اهداف اصلی دور میکند.
مهم ترین کاربردهای اکسل در حسابداری
طبقه بندی و سورت کردن داده ها
تهیه جدول از لیست حقوق، هزینه، استهلاک و مواردی از این دست
فرمول نویسی کردن شیت های مهم حسابداری
کنترل انبار و شمارش موجودی کالا
لیست رویداد های مالی
تهیه و تنظیم گزارشات مالی مانند ترازنامه، سود و زیان و جریان وجوه نقد

سر فصل های حسابداری کاربردی در بازارکار چیست؟
واقعیت این است که روزهایی را سپری میکنیم که پیدا کردن شغل مناسب، دشوار و گاهی دور از ذهن است. حسابداری همچنان بازارکار مناسبی دارد و در هر شرکت و کسب و کاری وجود یک فرد یا یک تیم حسابداری از واجبات است.
در اینجا وقتی صحبت از حسابداری کاربردی به میان می آید یعنی رشته یا دانشی که با کسب آن میت وانید به راحتی وارد بازار کار دلخواه خود شوید و درآمد داشته باشید.
تفاوت حسابداری و حسابداری کاربردی این است که در حسابداری کاربردی، به یادگیری مفاهیم اصلی پرداخته میشود و از برخی مطالب حسابداری که به صورت تئوری هستند، فاکتور گرفته می شود. تمامی سرفصلهایی که در حسابداری آموزش داده میشوند جز سرفصل های اصلی حسابداری کاربردی است اما از برخی مفاهیم غیر عملی، چشم پوشی می شود.
قوانینی که یک حسابداری باید بداند
قوانین و استانداردهای حسابداری طبق تعاریف، ثابت هستند و شما می بایست بر روی این قوانین ثابت اما گسترده تمرکز کافی داشته باشید.
قوانین و استانداردهای لازم حسابداری
قانون مالیات های مستقیم
قوانین حسابداری مالیاتی
قوانین حسابداری دولتی
قوانین حسابداری در ایران
قانون مالیات بر ارزش افزوده
قانون تامین اجتماعی
قانون کار
استاندارد های حسابداری سازمان حسابرسی
قوانین حسابداری پیمانکاری

دوره فشرده حسابداری ویژه بازار کار
اگر شما فرصت شرکت در کلاس ها و دوره های غیر فشرده را ندارید، میتوانید با شرکت در دوره فشرده حسابداری ویژه بازار کار، تمامی مطالب مورد نیاز مالی و حسابداری را دریافت نمایید.
در این دوره شما تمام نیاز خود نسبت به مطالب اساسی را مرتفع مینمایید و میتوانید وارد بازار کار مورد علاقه خود شوید، کسب و کار خود را توسعه دهید یا به ارتقای شغل خود بیندیشید.
مخاطبین دوره حسابداری ویژه بازار کار چه کسانی هستند؟
مخاطبین دوره حسابداری ویژه بازار کار شامل محصلین، دانشجویان، شاغلان و مدیران حوزه حسابداری و به طور کلی افراد علاقه مند به حسابداری یا شاغلین علاقه مند به تغییر و ارتقای شغلی هستند.
لازم است بدانید در یادگیری دوره حسابداری ویژه بازار کار، هیچ محدودیتی برای افراد وجود ندارد. ممارست و تلاش جهت یادگیری مطالب و شرکت در دوره های حسابداری موثرترین شیوه جهت یادگیری درست و اصولی مباحث مالی و حسابداری است.
شما به عنوان یک کارمند، متخصص، مدیر یا محصل می توانید بهترین دانش پذیر دوره باشید. کافیست بخواهید تا همه چیز برای شما دست یافتنی باشد. همچنین اساتید دوره در این مسیر در کنار شما خواهند بود.
معرفی مدارک پایان دوره آموزش حسابداری ویژه بازار کار
بهتر است بدانید مدرک پایان دوره آموزش حسابداری ویژه بازار کار بسته به نوع آموزشگاه شما متفاوت است. اما مدارک با توجه به انتخاب شما می توانند با مهر سپیدار سیستم یا آموزشگاه های فنی و حرفه ای و قابل ترجمه باشند.
اشتغال در حوزه حسابداری
با توجه به نیاز فعلی بازارکار به کارشناسان و متخصصین حسابداری، اشتغال در این حوزه بسیار ساده تر از مشاغل دیگر است. شما میتوانید به راحتی فهرستی از فرصت های شغلی حسابداری داشته باشید و با توجه به علاقه و تخصص خود، جایگاه مورد نظر را انتخاب نمایید.
فهرستی از فرصت های شغلی حسابداری
در این بخش به معرفی شغل های حسابداری و تعیین فهرست های شغلی حسابداری می پردازیم. با مطالعه این بخش با قسمت های مختلف رشته حسابداری آشنا خواهید.
مشاغل حسابداری
مدیر حسابداری
مسئول حسابداری
سرپرست حسابداری
حسابدار رسمی
حسابدار
دستیار حسابدار
حسابدار عمومی
تحلیلگر کسب و کار
حسابدار پروژه

فرصت ها و شغل های رشته حسابداری وسیع است و درآمد سالانه هر موقعیت شغلی، از سایر موقعیت های حسابداری متفاوت است. شما باید تارگت و هدف نهایی خود از یادگیری حسابداری را مشخص نمایید و برای رسیدن به آن قدم بردارید.
همچنین بسیاری از علاقه مندان به حساب و حسابداری، این موقعیت را به عنوان شغل دوم در نظر گرفتهاند و در شرایط اقتصادی حال حاضر، از این راه کسب درآمد میکنند. خبر جذاب و شگفت انگیز این است که فرصت های شغلی و بازار کار حسابداری بسیار گسترده است و امکان ورود علاقه مندان به مباحث مالی و حسابداری در این موقعیتها وجود دارد.
چه بسا سیستم هایی وجود دارند که به صورت پی در پی به دنبال کارشناسان و متخصصین حساب و حسابداری هستند.
چگونه وارد بازار کار حسابداری شویم؟
اگر پتانسیل و استعداد حل موضوعات و مشکلات مالی و حسابداری را در خود می بینید یا علاقه مند به مباحث این دوره هستید، پیشنهاد ما به شما شرکت در دوره های حسابداری است.
اتفاقات چند ساله اخیر در صنایع و کسب و کار ها نشان می دهد که شغل حسابداری به یکی از مشاغل پردرآمد حال حاضر تبدیل شده است. تا چند سال گذشته مشاغلی همچون وکالت پرچم دار مشاغل پردرآمد بود اما پس از پیاده سازی اصلاحیه قانون مالیات های مستقیم و الزام معرفی حسابدار بهعنوان مجری خدمات حسابداری، نیاز کارفرمایان به واگذاری کارهای حسابداری بیشتر شد.
این موضوع باعث شد این شغل کمی بالاتر از شغل وکالت قرار بگیرد و بهعنوان یکی از مشاغل پر درآمد لحاظ گردد.
مباحثی که با شرکت در دوره های حسابداری به افراد انتقال داده میشود
به نظر می رسد برخی مهارت ها در حسابداری بسیار کاربردی بوده و افرادی که این مهارت ها را دارند، از دیگر حسابداران متمایز می گردند.
برخی ویژگیهای مهم یک حسابدار موفق
دقت و تمرکز بالا
تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی
آشنایی با مباحث حسابداری
رازدار و مورد اعتماد بودن
توانمندی در جمع آوری، تجزیه و تحلیل اطلاعات حسابداری و محاسبه سود و زیان
توانایی استفاده از نرم افزار های حسابداری
توانایی استفاده از آفیس
تسلط بر استانداردهای حسابداری و قوانین کار و آیین نامه های بانکی
روابط عمومی و فن بیان قوی
چگونه حسابداری را عملی و در خلال دوره جامع حسابداری یاد بگیریم؟
یکی از دغدغه های دانش پذیران رشته های حسابداری این است که نمی دانند چگونه حسابداری را به شکل عملی یاد بگیرند. این نگرانی در این افراد وجود دارد که پس از گدراندن دوره ها، آیا میتوانند موارد را به شکل اجرایی استفاده نمایند یا خیر؟!
و اما پاسخ، این است که شما با تمرین و ممارست در حین دوره و یادگیری مطالب ارایه شده به سطح قابل توجهی دست خواهید یافت. پس از این بازه زمانی نیاز است که با انجام کارهای اجرایی به طور مثال در یک شرکت، موارد یاد گرفته شده را به مرحله اجرا برسانید تا در ذهن شما تثبیت گردد.
چگونه با کمک بسته جامع در حسابداری پیشرفت کنیم؟
شما با انجام مداوم فعالیت های حسابداری و همچنین به روز کردن دانش و اطلاعات خود در این حوزه می توانید در رشته حسابداری، شغل و جایگاه مد نظر خود در حسابداری پیشرفت نمایید. فقط کافیست بخواهید و برای دستیابی به آن تلاش کنید.
با استفاده از پکیج جامع حسابداری سپیدار، در وقت و هزینه حود صرف جویی کرده و برای رسیدن به تهداف باند مدت خود قدم برمی دارید.
سوالاتی که یک حسابدار باید با آن ها آشنا باشد
این امکان وجود دارد که در زمان مصاحبه شغلی یا در زمان استخدام، سوالات زیر از شما پرسیده شود. بهتر است که قبل از جلسه مصاحبه به سوالات مشرف باشید و موارد صحیحی را جهت ارائه ابراز نمایید.
چگونه به مجموعه خود کمک می کنید تا مالیات خود را بپردازد؟
به نظر شما در چه مواردی باید با رییس خود مشورت نمایید؟ و در چه موارد احساس نیاز می کنید که با شما همکاری شود؟
چگونه برای پیشرفت سازمان خود قدم برمیدارید؟
چگونه و با چه روش هایی هزینه ها را مدیریت می کنید و به دنبال افزایش سرمایه خواهید بود؟
آیا می توانید ارزش کلی تجارت شرکت را بررسی کنید؟
آیا می توانید در زمان عقد قرارداد به ما مشاوره دهید؟
شما چه تعهدی به شرکت دارید؟
از کدام اشتباهات مالی و حسابداری باید دوری کنیم؟
هدف شغل حسابداری و یادگیری آن چیست؟
به واقع پاسخ دادن به این سوال کمی دشوار است زیرا هدف هر فرد با توجه به شرایط و برنامه ریزی های او متفاوت است. ما در این بخش به مباحثی اشاره میکنیم که یک سیستم برای استخدام یک حسابدار، در نظر خواهد گرفت.
جمع آوری، تجزیه و تحلیل اطلاعات
تهیه گزارشات صورت های مالی و حسابداری
ارتباط با پیمانکاران و کارفرمایان جهت عقدر قرارداد
بررسی سود و زیان شرکت، نهایتا کاهش زیان و افزایش سرمایه
بررسی اسناد و مدارک شرکت و انطباق آن با استانداردهای حسابداری
تشخیص اتفاقات پیش رو با بررسی و تحلیل گزارشات

درآمد شغل حسابداری چگونه است؟
همان طور که بالاتر اشاره کردیم، درآمد شغل حسابداری در سال های اخیر به مراتب بیشتر از یک وکیل است. بازار کار فعلی به شدت نیازمند افراد متخصص، با انگیزه و پویا در این زمینه است.
جای خالی افراد فنی و متخصص به شدت در شرکتها و صنایع احساس میشود.
در آمد سالانه رشته حسابداری بسیار مطلوب است و شما با یک حساب کلی به این نتیجه می رسید که مسیر رشد هموار است اگر بخواهید!
مشکلات شغل حسابداری شامل چه مواردی است؟
شاید گاهی از خطرات و مشکلات رشته حسابداری، مطالبی به گوش شما رسیده باشد.
برخی از مشکلات شغل حسابداری
احساس خستگی و کسالت در کار حسابداری
خیره شدن به مانیتور و آسیب های چشمی
احساس کمر درد به علت نشستن مداوم پشت سیستم
اخذ گواهینامه معتبر الزامی است
استرس بسیار در حین کار
عدم ارتقای شغلی
نداشتن وقت آزاد

اگر شما علاقه مند به رشته و شغل حسابداری هستید، مشکلات برای شما کمتر خواهد بود. همچنین این موارد سرعت رشد شما را چند برابر خواهد کرد. فقط کافیست استعداد و علاقه مندی خود را پیدا کنید.
خستگی و استرس در شغل مورد علاقه شما کمتر احساس خواهد شد و مزیت ها با قوت بیشتری خودنمایی می کنند.